PAVLOVA TORT (e. beseetort)

Suslik
Kokaõpilane
2008-04-09 14:34:57
Ma tegin ka eile :) Nigella retsepti järgi siis, või õigemini nii, nagu Kajakas oma blogis kirjeldas. Kuna maisitärklist polnud, siis kah kartulitärklisega. Väike vastik ahi oleks nõudnud ilmselt pikemat küpsetamist, sest veidi liiga vahukommine jäi. Peale vahukoor ja vaarikad & maitses hea :) Pilti pole, sest fotokat polnud saadaval, ja kui oli, siis ei olnud enam kooki :)
Kärt
Abikokk
2008-04-09 20:26:32
Noh, ma päris Pavlovat ei teinud aga kuna pidin tööle sünnipäeva puhul laimipirukat tegema siis jäid need munavalged üle ja... ära ma need vahustasin :P Aga tegin hoopis tavalised beseetupsud/küpsised kuna seda torti me poleks jõudnud kahekesi ilmselt ära süüa .. Kuigi, kui ma praegu mõtlen, oleks ikkagi võinud ju teha Pavlova ja ka selle tööle viia, muffinite asemel.. oeh, nojah, takkajärgi tarkus :) Aga hetkel nad veel jahtuvad, tegin tilga laimimahlaga, loodan, et maitsevad hästi. Lapsena olin küll väga suur beseesõber.

Kahekesi Kalamaja köögis

Sirliiz
Abikokk
2008-04-09 21:56:29
Nädalavahetusel valmis koguni kaks Pavlovat. Esimene ei õnnestunud päris nii nagu oleks soovinud. Mulle küll meeldib see vahukommi-efekt, aga esimesel korral oli seda liiga palju. Järgisin täielikult Nigella-variandi retsepti aga ahjuukse avasin ilmselt liiga palju korraga ja seetõttu besee pragunes päris tugevasti. Teisel korral hoidsin beseed ahjus 1,5 h ja lasin ka ahjus maha jahtuda. Keskmine pehme osa tuli niiviisi õhem ja see variant maitses mulle oluliselt rohkem. Katteks vahukoor ja maasikad.
Marju
Abikokk
2008-04-11 18:05:53
Teate, ma ei tea, kas kedagi huvitab :) aga tegin ka selle pavlova ära. Päris üksi ei julgenud, võtsin kraami ja retsepti kaasa, läksin külla ja juhendasin ja kamandasin ja polnudki nii keeruline :) Vahukoore-kohupiima kreem ja maasikad ja laim ja SUPER noh :) Aitäh kõigile inspireerimast! (pean plaani varsti ise teha)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-11 18:08:08
Marju:
Teate, ma ei tea, kas kedagi huvitab :) aga tegin ka selle pavlova ära. Päris üksi ei julgenud, võtsin kraami ja retsepti kaasa, läksin külla ja juhendasin ja kamandasin ja polnudki nii keeruline :) Vahukoore-kohupiima kreem ja maasikad ja laim ja SUPER noh :) Aitäh kõigile inspireerimast! (pean plaani varsti ise teha)
Ikka huvitab, Marju! Need "Kokkame koos" teemad jäävad siia alles ja n-ö avatuks, nii et kui külas pilti tegid, jaga fotot meiega. Kui kodus peagi teed, siis raporteeri ikka siin ka. Ootame väga!! Aga jah, uueks ühiskokkamise ülesandeks on siis kulebjaaka :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Dash
Kokaõpilane
2008-04-11 18:09:40
Minu neljas Pavlova valmis ka eile (lugejamängu piires siiski teine). Klõpsu teha ei saanud, kuna fotokas on koos emaga Tenerifel, aga mis sest klõpsust ikka - maitse oli taevalik! Retsepti kombunnisin ise ja seekord jäi tort seest "vahukommine" ka, eelnevalt olen kuiva teinud, mis mulle siiski rohkem maitseb. Katteks olid kiivid ja laimikoor ning viimane sobis sinna kui rusikas silmaauku - tegi katte õhuliseks ja värskeks.
Dots
Abikokk
2008-04-12 19:10:29
Minu Pavlova. Esimene ;)
Kait
Abikokk
2008-04-13 11:19:57
Adonay:
Aga tegin hoopis tavalised beseetupsud/küpsised kuna seda torti me poleks jõudnud kahekesi ilmselt ära süüa ..
Ära karda, selle jõuab vabalt poole tunniga ka üksi nahka pista :D (omad kogemused :P )

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

KK
Kokaõpilane
2008-04-14 14:41:36
Proovisin ka Pavlovat teha, kasutasin kajaka retsepti. Natukene pragunes põhi ning laimi maitse koos metsmaasikatega häiris. Muidu oli väga hea! Mida kauem kapis seisis (kaua ei seisnud :P), seda paremaks läks. Lähemalt juttu ja pilte blogis.
Oravake
Kokaõpilane
2008-04-14 19:02:16
Siin on ka minu tagasihoidlik katsetus. Tegin nii, nagu Kajakas ees, aga temperatuur oli ikka liiga kõrge, sest pruuniks kiskus (ma pole varem oma ahjus beseed teinud ka, esimene kord oli). Peale läks kohupiima-vahukoore segu ja vaarikad. Hästi hea ja mahe sai, sugugi mitte nii magus, kui ma kartsin. Tükkidest ei jõudnud enam pilte teha. :)
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>